Ik ben Petra Burggraeve.

Ik studeerde in juni 1989 af aan het VHI te Brugge en behaalde mijn getuigschrift A2 Boekhouden-Informatica. Meteen kon ik aan de slag als administratief bediende bij een transportbedrijf te Zeebrugge. Via veel zelfstudie en verschillende opleidingen groeide ik binnen het bedrijf door tot een volwaardige bediende in de boekhouding.

Na ruim 12 jaar verliet ik het bedrijf.
Ik kon meteen aan de slag bij een zakenkantoor te Knokke-Heist.

Ik kreeg verschillende dossiers toegewezen.
Mijn taak bestond uit de volledige administratie, beheer en boekhouding.
Hier werkte ik bijna 13 jaar.

Met de 25 jaar ervaring die ik heb kunnen opdoen binnen de bedrijfswereld ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om deze redenen ga ik dan ook vol enthousiasme van start als freelancer. Ik wil mij vooral ten dienste stellen van de kleine ondernemer. Ik werkte in het verleden enkel voor kleine ondernemingen waardoor ik een uitgebreid takenpakket perfect aankan en me in vele markten thuis voel.

Ik wil de ondernemer bijstaan in zijn administratieve taken en de ondernemer hierin voor een stuk ontlasten op een betaalbare manier.